Leden
15638
page-template-default,page,page-id-15638,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Leden

BESTUUR 2023-2024

Eltjo Benedick - Secretaris bij RT190

Secretaris

Eltjo Benedick

Ik ben adviseur leren en leiderschapsontwikkeling bij een overheidsorganisatie en daarnaast zelfstandig business coach. Mijn ondernemerschap ontwikkel ik met en via de Tafelronde. De groep is een waardevol netwerk waar ik mijn zakelijke en persoonlijke uitdagingen in vertrouwen kan delen, en waar ik mijn ideeën kan scherpen aan een diverse groep aan professionals. Daarnaast is het razend gezellig en dragen we bij aan zinvolle goede doelen in de lokale omgeving. Ik ben er trots op dat we ons zo zakelijk en persoonlijk ontwikkelen met het leidend principe dat we iets kunnen betekenen voor hulpbehoevende doelgroepen.

Tim de Leeuw - Voorzitter van RT190

Voorzitter

Tim de Leeuw

Werkzaam als vlieger bij KLM. Waar ik in mijn werk elke dag nieuwe collega’s tegenkom met veelal dezelfde mindset, biedt de tafel mij een mooi divers gezelschap. De andere inzichten en persoonlijke ervaringen van de mede tafelaars dagen me uit breder te denken en me verder te ontwikkelen. Als iemand die niet is opgegroeid in Alkmaar bracht de tafel me ook veel nieuwe vriendschappen en een breed netwerk. Dit maakt het ook fantastisch om ons samen in te zetten voor mooie maatschappelijke projecten op lokaal niveau.

Koen Witte - Penningmeester bij RT190

Penningmeester

Koen Witte

Koen Witte, ’31 jaar en geboren getogen te Texel. Toen ik op 28 jarige leeftijd in Alkmaar kwam wonen, en dagelijks werkzaam was in mijn Beachclubs op Texel en in Wijk aan Zee was het best een uitdaging om een leuk netwerk op te bouwen in een nieuwe stad. Nadat ik bij de ronde tafel kwam, kon ik goede dingen doen voor de omgeving, en leerde ik direct ook leuke mensen kennen. De diversiteit zorgt voor unieke inzichten zowel zakelijk als privé.

LEDEN RT190

Rabi Achgare

Rabi Achgare

Nando van Beek

Nando van Beek

Nando van Beek, sinds begin 2018 tafelaar bij RT190 Alckmaer. Geboren en getogen in Heerhugowaard, maar sinds 2014 woonachtig in Alkmaar. Ik heb een gezin met 2 jonge kinderen (Lores 2021 en Jade 2022). Sinds 2007 ben ik oprichter en eigenaar van NVBIT, waarmee we MKB bedrijven helpen met de digitale transformatie.

Nick Bijvoet

Nick Bijvoet

Nick Bijvoet, 37 jaar en sinds 2020 lid van de Ronde Tafel 190 Alckmaer. Het moment dat ik gevraagd werd om deel te nemen aan de ronde tafel sprak mij met name de betrokkenheid bij lokale en landelijke serviceprojecten aan. Daarnaast natuurlijk de zeer mooie nieuwe vriendschappen die hierdoor ontstaan. Gaandeweg ontdekte ik ook hoe leerzaam de tafelavonden en de activiteiten met de tafel zijn, je kunt alles delen binnen de tafel. Dit maakt het extra mooi en leerzaam om tafelaar te zijn.

Tom Duif

Tom Duif

Mijn naam is Tom Duif woon achtend in Heerhugowaard ik ben 32 jaar jong en ik ben Fysiotherapeut van beroep. Momenteel heb ik 2 fysiotherapiepraktijken in Heerhugowaard en Obdam. In juni 2019 ben ik officieel lid geworden van de Ronde Tafel 190 een prachtige club in Alkmaar. De reden waarom ik mijzelf bij de ronde tafel heb aangesloten is omdat ik de ronde tafel al kenden via mijn vader die was lid in Heerhugowaard en daarom de prachtige verhalen hoorde over de goede doelen en de velen vrienden die je hieraan overhoudt. Tot op heden ben ik zeer dankbaar dat ik mag aanschuiven bij deze fantastische club en daar eeuwig dankbaar voor ben!

Sonny Eedelbloedt

Sonny Eedelbloedt

Thijs den Hartigh

Thijs den Hartigh

Ik zit bij de tafel omdat:

Ik het mooi vind om in mijn eigen stad betrokken te zijn bij lokale goede doelen.

Daarnaast vind ik het een verrijking op mijn leven om andere mannen in dezelfde leeftijdscategorie te leren kennen. Het is geweldig om te zien hoe zo veel verschillende persoonlijkheden toch raakvlakken hebben en elkaar daardoor versterken, inspireren en motiveren.

Sijmen van Hooff

Sijmen van Hooff

Autoliefhebber in hart en nieren. Dit combineer ik dan ook met mijn werk als verkoopadviseur voor het merk Mercedes-Benz bij Gomes Noord-Holland B.V.

Met heel veel plezier ga ik naar mijn werk en de passie voor auto’s zwakt niet af. Verder een groot sportliefhebber van o.a. honkbal.

Maar waarom zit ik bij de Ronde Tafel? Dit heb ik gedaan om mij meer bewust te worden van mijn mede mens en een idee te krijgen hoe het elders ook kan gaan, bij mensen die minder bedeeld zijn. Voor deze mensen wil ik graag mijzelf inzetten en hier iets voor betekenen. Het geeft een goed beeld hoe het leven kan zijn als het minder mee zit allemaal. Verder wil ik graag mijn netwerk uitbreiden in de omgeving Alkmaar. Hier woon en werk ik en ik ben gek op deze omgeving.

Roman Levi Borst

Aangenaam, ik ben Roman Levi, woonachtig in Amsterdam. Ontwerper van meubels als toegepaste kunst onder de naam Roman Levi Studio. Sinds 2019 lid van RT190 Alkmaar. Via vriend Nando van Beek ben ik in aanraking gekomen met het tafelbestaan. Een club met enthousiaste lokale leden met diverse achtergronden. Mensen die je kunnen inspireren door visies vanuit een ander perspectief, met een collectief uitgangspunt; samen voor elkaar.

Samen zetten wij ons in voor lokale goede doelen, maar ook voor individuele onderwerpen. Zakelijk of privé.

 

Dit alles bij elkaar maakt het voor mij een mooi iets om onderdeel te zijn van de Ronde Tafel 190 Alckmaer!

Rik Mechielsen

Rik Mechielsen

Cas Mol

Cas Mol

Ik ben een geboren en getogen Alkmaarder en actief als makelaar in de omgeving Groot Alkmaar.
Een van mijn grote passies is sport. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn familie, vrienden en vriendin. Daarnaast voetbal ik bij Jong Holland, waardoor ik in het weekend vaak te vinden ben op de voetbalvelden in Noord-Holland. Er gaat tenslotte niets boven de gezelligheid in de kleedkamer en de voetbalkantine.
Ik ben tafelaar geworden om onder andere mijn netwerk te vergoten, daarnaast is het maken van nieuwe vriendschappen en maatschappelijk bezig zijn enorm waardevol voor mij.

Rick Slooten

Rick Slooten

Mijn naam is Rick Slooten en sinds een aantal jaren lid van RT190. De tafel is voor mij een plek waarin ik mijn gevoel/pijnpunten kan uitspreken zonder dat er oordeel uit voor komt. Vanuit de tafel komt er een advies waar je mee verder kan.

Bij de tafel voel ik mij vrij om ook te helpen met goede doelen om zo ook mijn steentje bij te kunnen dragen. In mijn rol als financieel adviseur probeer iedereen van de tafel te helpen.

Rob Pilkes

Rob Pilkes

De tafel is een hechte groep die voor elkaar klaar staan. De ronde tafel biedt mij uitdagingen zowel op persoonlijk, zakelijk als op maatschappelijk gebied.

Een plek waar ontwikkeling en zelfontplooiingen voorop staat.

Het is fijn om kennis en expertises te kunnen delen en toe te kunnen passen voor de mooie projecten ten goede van de samenleving. Ik hoop mijn ondernemerservaring in te kunnen zetten om samen met de groep vele mooie projecten te realiseren.

Armand de Waard

Armand de Waard

Zoals vele tafelaars met mij ben ik bij RT190 gekomen om niet alleen het zakelijke, maar ook het persoonlijke. Als Strategisch Directeur en Eigenaar bij Sigma Solutions kom ik een hoop zaken tegen waar het van onschatbare waarde is om dit met mijn mede-tafelaars te delen, hier samen over te sparren en tot nieuwe inzichten te komen. Of het nu successen, zware momenten of zelfs op gebied van persoonlijke uitdagingen is, we zijn er altijd met en voor elkaar. Iets waar ik in mijn ondertussen 6 jaar tafelen zeer veel waarde aan hecht. Daarnaast doen we ook nog eens samen mooie dingen voor de lokale goede doelen die we steunen. We zijn bevoorrecht met een groot netwerk en veel inzichten. Hoe mooi is het dat je dat kunt delen met anderen, en anderen kunt helpen zelf ook verder te komen en ze actief te ondersteunen waar ze dat nodig hebben.

Robert-Jan Wille

Robert-Jan Wille

Ik ben evenement organisator, DJ en programmeur voor diverse dance organisaties. Daarnaast ben ik de Nachtbrugemeester van Alkmaar. Waarmee ik me in zet ik voor een gezond en bruisend nachtleven en cultuur in de regio. In mijn zoektocht naar zelfontwikkeling en verdieping van mn netwerk stuiten ik op de Tafelronde. Daar vond ik precies waar ik naar opzoek was: Een plek waar je zowel zakelijk als persoonlijk lief en leed kunt delen, waar je wordt getriggerd de beste versie van jezelf te zijn en vooral ook een plek waar connecties maakt voor het leven. En dat allemaal terwijl je je inzet voor lokale goede doelen. Ik ben super trots dat ik deel uit mag maken van deze mooie club en zou iedereen adviseren zich aan te sluiten.

Timo Nieuwolt

Timo Nieuwolt

Johan Otto

Johan Otto